sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Uploadpay + Youtube = $$$


*Youtube on hyvä lähde saada katsojia ja lataajia erilaisille tiedostoille.
*Uploadpay maksaa sinulle, kun joku lataa tiedostosi sen
sivulta. Hieno homma!
Houkutteleva aihe -> ihmiset kiinnostuvat -> he katsovat videosi -> menevät linkkiisi -> lataavat tiedostosi -> tilillesi napsahtaa rahaa.
OTA HUOMIOON UPLOADPAYN HUONO PUOLI - EI SUOMENKIELISIÄ VIDEOITA
Tarvitaan:
-Youtube-tili
-Uploadpay-tili
-videonkäsittelyohjelma (Windows Movie Maker)
Vaihe 1.
Nyt sinun on valittava aihe, joka kiinnostaa ihmisiä. Esimerkiksi julkkisuutiset, hakkerointi, pelien koodit yms. Jokin aihe, jota ihmiset haluavat epätoivoisesti! (Heidän täytyy olla tarpeeksi motivoituneita täyttämään tutkimus, josta Uploadpay maksaa sinulle)
Vaihe 2.
Avaa videonkäsittelyohjelma ja tee 3-5 minuutin video, jossa  aihettasi vastaava HOUKUTTELEVA kuva näkyy 30 sekuntia, jonka jälkeen tulee jokin allaolevista kuvista.



Vaihe 3.
Lataa videosi hyvällä otsikolla Youtubeen ja lisää videon kuvaukseen Uploadpay-url, josta haluat ihmisten lataavan materiaalia. Tärkeää on, että tuputtamasi tiedostot vastaavat ainakin nimiltään lupauksiasi.
Vaihe 4.
Etsi Googlesta Youtuben videovastauksia. Kirjoita Googleen: avainsana(joka liittyy videosi aiheeseen) ''video responses'' site:youtube.com
Nyt pitäisi tulla lista Youtube-videoista, jotka sallivat videovastaukset.
Etsi videot, joilla on paljon katsojia ja lisää oma videosi niihin vastaukseksi. TÄRKEÄ: jos videotasi ei hyväksytä automaattisesti vastaukseksi, etsi toinen video. VEVO-videot tunnetusti hyväksyvät minkä tahansa videon vastaukseksi. Kun löydät hyvän kanavan/videon postata videovastauksia, kopioi sen url jotta voisit käyttää sitä uudelleen tulevaisuudessa.
Nyt videosi pitäisi näkyä videovastauksena valitsemasivideon alla. Useinkaan se ei pysy siellä kauaa, ainakaan suosituissa videoissa, mutta kannattaa säännöllisesti lisätä se uudelleen.

Sitä mukaan kun saat lisää katsojia, saat lisää lataajia ja sitä kautta lisää rahaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti