maanantai 25. kesäkuuta 2012

Neljäs opas ($1++ päivässä)


Eli vähän monimutkaisempi tapa hankkia rahaa. Toimii parhaiten, jos on vähän rahaa sijoitettavana, mutta ilmankin pärjää.
Nyt tarvitset:
-Youtube tili/tilejä 
-Videonmuokkausohjelma - Windown Movie Maker toimii. Nyt ei tarvitse, kuin lisätä kuva videoon.
-Jonkun sivun, jossa on uusimmat musiikkijulkaisut ladattavana. Löydät sieltä biisit, joita ei ole vielä ehditty ladata Youtubeen. 
-Käyttiksen UploadPay-sivustolle.

Mitä tehdään:
Käy musiikin lataussivustolla joka päivä ja etsi uusimmat kappaleet. Katso löytyykö niitä Youtubesta. Jos Youtubessa ei ole näitä kappaleita, tai niitä on vain 1 tai 2 niin hyvä homma. Lataa biisi ja tee video Windows Movie Makerin kanssa. Tai mikä video, lisäät vain kuvan artistista koko biisin ajaksi. HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ SUOMALAISIA VIDEOITA, KOSKA UPLOADPAYLLA EI OLE LOMAKKEITA SUOMALAISILLE.
Nyt lataa video Youtubeen ja UploadPay:hin. Lisää Youtubevideon tietoihin linkki, jonka kautta voi ladata biisin UploadPaysta.
Nyt koska videosi on ainoa Youtubessa ja monet etsivät sitä, voi saada 10-100k katsojia. Suuri osa näistä täyttää lomakkeen UploadPaysta, että he saavat biisin ladattua. Jos teet tätä suuremmassa mittakaavassa esim 100 videota, saat paljon rahaa.
Jos miettii, mihin tässä nyt voi rahaa sijoittaa, niin esim.
-voi ostaa katsojia videolle Fiverr - sivustosta
-voi ostaa työkalun videoiden lukitsemiseen (ContentLockPro 2 maksaa 60e)
Suurin askel rahan tekemiseen netissä on juurikin aloittaminen. On se helppo lukea artikkeleita, mutta täytyy tehdä myös jotain sen eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti